POE چیست؟
PoE، تکنیکی است که ابزارهای متصل شده به یک سوئیچ میتوانند از یک کابل و یا درگاه، هم برای انتقال داده و هم برای انتقال جریان برق بهره گیرند و به این ترتیب بسیاری از ابزارهای شبکه مانند ذخیره سازها و یا بسیاری دیگر از ابزارهایی که برای انجام کار خود نیازمند انرژی هستند در شبکه قرار میگیرند.
حتما بخوانید: PoE چیست؟ مفاهیم کاربردی در این تکنولوژی
سوئیچ 8 پورت غیرمدیریتی SG1008P
سوئیچ تیپیلینک SG1008P یکی از سوئیچهای مناسب برای انتقال همزمان برق و داده میباشد که میتوان از آن برای ساختاربندی مناسب شبکه بهره گرفت. این سوئیچ امکان اتصال 8 پورت اترنت 10/100 را فراهم میکند و دارای 4 پورت PoE میباشد.
TL-SG1008P یک سوئیچ سطح متوسط در شبکهها قلمداد میگردد. این سوئیچ این امکان را به کاربران میدهد که بتوانند از 8 درگاه مجزا برای ارتباطات اترنت در شبکههای درونی استفاده کنند. انعطاف پذیری بالای سوئیچ این امکان را به کاربر میدهد که بتواند بدون نیاز به داشتن تنظیمات در سوئیچ آن را در شبکه به کار گیرد. (این خصوصیت به عنوان خصوصیت غیرمدیریتی بودن سوئیچ شناخته میشود)
توانمندیها و قابلیتهای کار این سوئیچ در این مقاله مورد بررسی قرار میگیرد.
قابلیت پشتیبانی از تکنولوژی POE
یکی از مهمترین ویژگیهای سوئیچ 1008P آن است که امکان پشتیبانی از قابلیت PoE با پشتیبانی از استاندارد IEEE 802.3af به مقدار 15.4 وات در ازای هر پورت را داراست. به همین خاطر از آن میتوان برای فضاهایی که به کابلکشی کمتری احتیاج است استفاده کرد. این پورتها همانطوری که در این مقاله خواهد آمد قابلیت پشتیبانی مدیریت شده برای جلوگیری از اضافه بار را دارند. پورتهای PoE سوئیچ SG1008P از استاندارد IEEE 802.3af پیروی میکنند که سبب سازگاری سوئیچ با اکثر ابزار آلات با نیاز به تامین برق (PDها) میگردد. به این ترتیب طیف بزرگی از ابزارهای حسگری، ذخیره سازی، ارسال کننده و دریافت کننده میتوانند به راحتی به این سوئیچ متصل گردند. و به همین خاطر شبکههایی که از این مدل سوئیچ استفاده میکنند انعطاف پذیری بسیار زیادی را در عین سادگی از خود نشان میدهند.
نصب و کاربری آسان
سوئیچ 1008P تیپیلینک نیازی به ساختاربندی و یا نصب پیچیده ندارد. بر همین اساس بدون نیاز به تمهیدات سختافزاری و یا نرمافزاری به راحتی در یک شبکه قرار میگیرد. و به همین خاطر هیچ درایو نرمافزاری برای هدایت جریان اطلاعات نیاز نیست که این مورد سبب تسریع در کار چیذمان شبکه و استفاده از طیف وسیعی از سختافزارها میگردد. برای تبادل بهتر داده و انتقال منظم و پیوسته اطلاعات سوئیچ از یک الگوریتم حساب شده استفاده میکند. یک الگوریتم صفبندی ویژه برای قطعی کمتر و پاسخگویی به سطح بالایی از انتقال اطلاعات. در این الگوریتم دادهها بر حسب اولویت و زمان درخواست انتقال داده میشوند و به همین خاطر سوئیچ علاوه بر یک انتقال دهنده نقش مدیریت انتقال سریعتر را نیز بازی میکند و برای همین به خصوص در زمان انتقال فایلهای حجیم و یا اشتراک گذاریهای همزمان مانند پخش فیلم مشکلی در زمینه آپلود شدن پیش نخواهد آمد و یا تاخیرها بسیار کمتر خواهند بود.
دارای 8 پورت گیگ
این سوئیچ از برند تیپیلینک امکان یکپارچه شدن با درگاههای اترنت کم سرعت و سرعت بالا را میدهد که در مجموع امکان تبادل 1000Mbps را به کاربران میدهد. (انعطاف پذیری و حجم داده انتقال داده شده به خصوص در زمان استفاده از شبکههای با کابل فیبر نوری بسیار مهم است)
امکان اتصال به انواع دوربین و یا تلفنهای IP
این سوئیچ امکان اتصال انواع نقاط دسترسی APها به یکدیگر را دارد و به همین دلیل میتواند به عنوان یک گره اصلی در شبکه به کار رود و به علاوه آنکه امکان اتصال به انواع دوربینها و یا تلفنهای IP که برای اهداف نظارتی و پاسخگویی و هماهنگی در سازمانها استفاده میشود را نیز دارد. (نقاط دسترسی و تجهیزات IP این امکان را میدهند که کاربری شبکه از صرفا ارتباطات دیجیتال خارج شده و به حالتهای ارتباطی دیگر مانند انتقال مکالمات، شبکه بندی دوربینهای نظارتی، کنترل و حسگری و یا حتی کار با روباتهای انجام دهنده تغییر شکل دهد، مفهومی که به نام شبکه اشیا شناخته میشود)
مدیریت هوشمند انرژی
یکی از امکانات در نظر گرفته شده برای سوئیچ SG1008P پشتیبانی برق اولیتبندی شدهی آن در حدود 55 وات است. این سوئیچ این امکان را به وجود آورده است که از الگوریتمی مشخص برای اولویت بندی توان برق استفاده کند (همانطوری که گفتیم سوئیچ از قابلیت PoE پشتیبانی میکند). سوئیچ SG1008P امکان پشتیبانی از 15.4 وات برق را در ازای هر کدام از درگاههای خود داراست. در این الگوریتم، کار اولویتبندی به این شکل است که به دو پورتی که در ابتدا درخواست تامین انرژی داشته باشند 15.4 وات برق اختصاص داده میشود، اما به درگاه سوم 10 وات برق را انتقال میدهد و درنهایت به درگاه آخر هیچ مقدار برقی را ارائه نمیکند. ترتیب اولیتبندی کردن این برق رسانی نیز بر اساس اولویت درخواست نیرو و نه ترتیب شماره گذاری درگاهها است. با این امکان حداکثر توان برای تامین و یا شارژ باطریها در سوئیچ مهیا میگردد و در عین حال خود سوئیچ هم برق کمتری را در کل مصرف خواهد نمود.
ادامه مطلبShow less
نظربدهید